85 appartementen van De Kroon worden Smart Homes

De 85 prachtige nieuwbouwappartementen van De KROon in Hilversum zijn van alle gemakken voorzien. Wie kiest voor een pareltje in De KROon krijgt nog een extraatje. De appartementengroepen Amalia, Alexia, Ariane en De KROon worden door de Smart Home engineers van Huisgemak uitgerust met een moderne BeNext Smart Home van leverancier BeNext.

 

Een gedeelte van de appartementen zijn speciaal ingericht voor mensen die graag lang(er) zelfstandig blijven wonen, maar nú of in de nabije toekomst zorg nodig hebben. Wanneer het gaat om zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, geldt Smart Home als onmisbare factor!

 

Enthousiaste bewoners

 

Toen het echtpaar Westendorp de modelwoning ging bekijken, lag er een folder van BeNext. Henk en Janny waren blij verrast: Wij wisten niet wat het was, maar waren wel nieuwsgierig, vertelt Henk.

 

Henk en Janny hebben hun Smart Home in gebruik genomen en vervolgens geheel naar eigen wensen en behoeften aangevuld waarbij Huisgemak hen heeft geadviseerd. Huisgemak onderhoudt het contact met de bewoners namens BeNext en adviseerde ons over de talloze mogelijkheden van Smart Home.

 

De toegevoegde waarde van Smart Home is voor iedereen anders. John van Krieken van Huisgemak:Tijdens een gesprek kijken we vooral naar de wensen en behoeften van de bewoners. Je kunt zoveel automatiseren als je wilt, maar iedereen heeft andere belangen.

Huisgemak Feitenkaart

Behoefte aan meer voorbeelden en feiten voordat u beslist? Vraag dan hier de Huisgemak Feitenkaart aan.